پیوند ها
سحر بنی سلطان - کارشناسی ارشد عمران ،کارشناس فنی شرکت مشانیر
بهاره پیرزاده - کارشناس ارشد هیدرولیک
محمدرضا کاویانپور (شناسه پژوهشگر - Researcher ID: ۲۰۶۳)
دانشیار، دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
فرسودگی دریچه ها و تجهیزات مرتبط با آنها و همچنین عدم بهره برداری صحیح و به موقع از تونل تخلیه کننده سد شهید عباسپور،عملکرد دریچه های این سد را مختل نموده به نحویکه در حال حاضر تونل قادر به انجام وظیفه خود در تخلیه سریع مخزن و رسوبات انباشته شده درپشت سد نمی باشد. بررسی علاج بخشی این مشکل توسط شرکت مشانیر به نصب دریچه سوم در پایین دست دریچه های موجود و تعریض اتاقک دریچه ها منجر شد.. با توجه به گزینه برتر و کاهش حجم محفظه هواده جریان ، لزوم بررسی دقیق تر شرایط هیدرولیکی جدید و کفایت محفظه هواده مورد توجه قرار گرفت. لذا در این مطالعه، با استفاده از نرم افزار FLUENT و مدل آشفتگی k-ε استاندارد موجود در آن، ابتدا وضعیت موجود مدل شده و پس از مقایسه نتایج با روابط حاکم بر دریچه تخلیه کننده سدها ، با توجه به انباشته بودن دهانه ورودی از رسوبات، اثر وجود رسوبات بر نتایج مورد بررسی قرار گرفته است. مقایسه نتایج حاصله از شبیه سازی عددی صورت گرفته با روابط تجربی موجود، انطباق خوبی را نشان می دهد.
سد شهید عباسپور - تخلیه کننده - جریان آشفته - رسوب - مدل k-ε استاندارد
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
بنی سلطان, سحر؛ بهاره پیرزاده و محمدرضا کاویانپور، ۱۳۸۹، مدلسازی عددی گزینه علاج بخشی دریچه کشویی تخلیه کننده تحتانی سد شهید عباسپور با نرم افزار Fluent، پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران، مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد،
مبلغ واقعی 7,920 تومان 10% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 7,128 تومان