پیوند ها
فرهنگ بهرنگی - دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه تهران
محمد علی بنی هاشمی - عضو هیات علمی دانشکده عمران پردیس فنی دانشگاه تهران علی پوربوجاریان - دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی، دانشگاه تهران
در این تغییر به بررسی تغیرات زمانی الگوی رسوب گذاری در مخزن سد لتیان، از سه روش تجربی توزیع مکانی رسوب یعنی روش کاهش سطح، روش افزایش حجم و روش مثلث بندی (trigonometric) استفاده شده است. در این راستا با جمع آوری نقشه های مربوط به عملیات هیدروگرافی صورت گرفته در مخزن این سد طی شش دوره و محاسبه مقدار حجم رسوبگذاری در ترازهای مختلف مخزن، روشهای فوق ارزیابی شده است. در ابتدا کارایی و دقت این روش ها از هنگام بهره برداری تا آخرین عملیات هیدروگرافی صورت گرفته از مخزن بررسی شده است. سپس ضمن مقایسه نتایج محاسبه شده با نتایج واقعی، شکل بستر مخزن از زمان آخرین عملیات هیدروگرافی تا هنگامیکه مخزن از رسوب پر می شود، پیش بینی شده است. به منظور محاسبه خطاها از روش ابتکاری بر مبنای حجم رسوبات بین دو تراز متوالی، حجم آب بین دو تراز متوالی و حجم کل آب استفاده شده است.
رسوبگذاری - روشهای تجربی - توزیع مکانی - سد لتیان
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (بهرنگی, فرهنگ؛ محمد علی بنی هاشمی و علی پوربوجاریان، ۱۳۸۸)
برای بار دوم به بعد: (بهرنگی؛ بنی هاشمی و پوربوجاریان، ۱۳۸۸)
مبلغ واقعی 7,920 تومان 10% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 7,128 تومان