مرجع فروش بیش از 6000 مقاله معتبر رشته عمران با تخفیف فوق العاده . توصیه میکنیم از محبوب ترین و پر فروشترین فایلها در پایین صفحه اصلی حتما دیدن فرمایید.

نظرسنجی سایت

به نظر شما توجه به کدام دسته از موارد زیر بیشتر میتواند به پر بار تر شدن سایت ما کمک کند؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 91
  • بازدید دیروز : 373
  • بازدید کل : 3538324

پیوند ها

192-مدیریت رسوب شویی مخازن سد ها با استفاده از مدل سه بعدی SSIIM و GIS


192-مدیریت رسوب شویی مخازن سد ها با استفاده از مدل سه بعدی SSIIM و GIS

مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت رسوب شویی مخازن سد ها با استفاده از مدل سه بعدی SSIIM و GIS

فرهاد یزداندوست - دانشیار گروه آب، دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی،ت
مهدی حیدری - کارشناس ارشد عمران- هیدرولیک از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی،ت

چکیده مقاله:

شبیه سازی عددی رسوبشویی مخزن، نقش مهمی در طراحی اولیه، بهره برداری و مدیریت سیستم ایفا می کند. با توجه به تحقیقات انجام گرفته، فرآیند رسوبشویی تحت فشار، کاملاً سه بعدی است. بنابر این جهت رسیدن به دقت های لازم، استفاده از مدل سه بعدی اجتناب ناپذیر است. در ازاء محدودیت های ناشی از زمان و هزینه مدل سازی سه بعدی، با استفاده از قابلیت های فراهم شده توسط سیستم اطلاعات جغرافیایی می توان به نتایج و کاربردهای بیشتری نائل شد. از مدل عددی سه بعدی SSIIM و به کمک محیط GIS جهت شبیه سازی سناریوهای مختلف رسوبشویی روی سد سفیدرود در شمال ایران استفاده شده است که در نتیجه آن درجات بالاتری از درک و مدیریت فرآیند رسوبشویی مخازن فراهم شده است. در شبیه سازی رسوبشویی مخزن، همخوانی خوبی با مشاهدات قبلی دیده شد و اثبات گردید که کاهش تراز سطح آب مخزن، باعث افزایش مقدار رسوب خروجی می گردد. رسوبشویی تحت فشار، محدود به محوطه اطراف دریچه های تحتانی می شود و برای رسیدن به کارایی بیشتر، می بایست تراز سطح آب مخزن تا تراز جریان رودخانه ای کاهش یابد که موسوم به رسوبشویی جریان آزاد می باشد. در رسوبشویی تحت فشار پس از طی یک دوره زمانی معین که با تراز سطح آب در ارتباط است، نرخ حجم رسوبات خارج شده به شدت کاهش یافته و فرآیند به تعادل می رسد. اگر با گذشت زمان، تراز سطح آب کاهش نیابد، نرخ حجم رسوبات خارج شده ثابت می ماند و رسوبشویی عملاً متوقف می گردد. اما با کاهش تراز سطح آب، مجدداً رسوبشویی از بستر آغاز خواهد شد. در تراز های نزدیک به رسوبشویی جریان آزاد یک افزایش ناگهانی رسوب خروجی مشاهده می شود، که می توان آنرا به ریزش دیواره های کانال در پی رسیدن به شیب زاویه آرامش نسبت داد. غیر از محوطه اطراف دریچه ها که رسوب برداری قابل ملاحظه ای دارند، در دیگر بخش ها، برآمدگی های سطحی بستر شسته شده و در فرورفتگی های بستر، رسوبگذاری مختصری در اثر رسوبات ورودی به مخزن یا رسوبات حاصل از شستن نقاط برآمده انجام شده است.

کلیدواژه‌ها:

SSIIM - GIS - رسوبشویی - سد سفید رود

نحوه استناد به مقاله:

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:

یزداندوست, فرهاد و مهدی حیدری، ۱۳۸۸، مدیریت رسوب شویی مخازن سد ها با استفاده از مدل سه بعدی SSIIM و GIS، هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران، شیراز، دانشگاه شیراز،

در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (یزداندوست, فرهاد و مهدی حیدری، ۱۳۸۸)
برای بار دوم به بعد: (یزداندوست و حیدری، ۱۳۸۸)


مبلغ واقعی 7,920 تومان    10% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 7,128 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 689

دیدگاه های کاربران (0)

مشهد-خیابان شریعتی 66-پلاک24

civileng1366@yahoo.com

09353753394

لطفا درصورت بروز هر نوع مشکلی در خرید و یا دانلود از طریق فرم تماس با ما و یا با ایمیل civileng1366@yahoo.com و یا شماره تماس 09353753394 تماس حاصل فرمایید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما