پیوند ها
اردشیر دیلمی - عضو هیئت علمی، دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
غزاله اسلامی - دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
خرابی پیشرونده به طور کلی به وضعیتی اطلاق میشود که در آن خرابی یک یا چند عضو سازهای به خرابی اعضای مجاور بیانجامد و حتی تا مرحله خرابی کامل سازه پیشرود. امروزه با پیشرفت دانش، افزایش جمعیت و به علت کمبود فضا، سازهها به سمت بلندمرتبه شدن پیش میروند.در نتیجه دانستن اثر تعداد طبقات و تعداد دهانههای طراحی شده برای سازه بر مقاومت سازه در برابر خرابی پیشرونده بسیار مفید است. این مقاله با توجه به نتایج حاصل از بررسیهای محققین و ساخت مدلهای بیشتر و انجام تحلیل استاتیکی غیرخطی بر روی آنها به مقایسه قابهایی با تعداد طبقات و تعداد دهانههای مختلف پرداخته است. نتایج بدست آمده نشان میدهد هرچه تعداد طبقات سازه بیشتر شود، مقاومت آن در برابر خرابی پیشرونده بیشتر میشود. هم چنین افزایش تعداد دهانهها باعث افزایش مقاومت سازه در برابر خرابی پیشرونده میشود اما اثر این افزایش از اثر افزایش تعداد طبقات کمتر است
خرابی پیشرونده - سازههای فولادی - تعداد طبقات - تعداد دهانهها
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (دیلمی, اردشیر و غزاله اسلامی، ۱۳۹۲)
برای بار دوم به بعد: (دیلمی و اسلامی، ۱۳۹۲)
مبلغ واقعی 7,920 تومان 10% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 7,128 تومان