مرجع فروش بیش از 6000 مقاله معتبر رشته عمران با تخفیف فوق العاده . توصیه میکنیم از محبوب ترین و پر فروشترین فایلها در پایین صفحه اصلی حتما دیدن فرمایید.

نظرسنجی سایت

به نظر شما توجه به کدام دسته از موارد زیر بیشتر میتواند به پر بار تر شدن سایت ما کمک کند؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1076
  • بازدید دیروز : 462
  • بازدید کل : 3431116

پیوند ها

24-مطالعه تحلیلی تاثیر كاهش یا افزایش عرض دهانه در ارتفاع برپارامترهای موثر بر پاسخ جانبی سازه های بلند بتنی


24-مطالعه تحلیلی تاثیر كاهش یا افزایش عرض دهانه در ارتفاع برپارامترهای موثر بر پاسخ جانبی سازه های بلند بتنی

نویسندگان مقاله مطالعه تحلیلی تاثیر کاهش یا افزایش عرض دهانه در ارتفاع برپارامترهای موثر بر پاسخ جانبی سازه های بلند بتنی

نوید سیاه پلو - دانشجوی دکترای مهندسی عمران- زلزله، دانشگاه سمنان
علی خیرالدین (شناسه پژوهشگر - Researcher ID: ۳۶۵)
استاد دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه سمنان.
احمد فراهانی - دانشجوی دکترای مهندسی عمران- سازه، دانشگاه سمنان.

چکیده :

بر اساس طبقه بندی ارائه شده توسط فضلورخان، بکارگیری قابهای خمشی بتنی تا 20 طبقه توصیه شده است. در این سیستم سازه ای معمولا معیار کنترل رانش در مقایسه با معیار کنترل مقاومت ارجح بوده و حاکم بر طرح است. برای کنترل رانش یکی از راهکارهای مرسوم افزایشابعاد تیرو ستون می باشد تا بدین ترتیب سختی قاب افزایش یابد. اما از منظر معماری یک روش پیشنهادی برای کنترل رانش و سایر نیاز هایلرزه ای درسازه ی بلند استفاده از فرم مخروط ناقص است به شکلی که با افزایش ارتفاع، عرض دهانه قاب کاهش می یابد. البته اجرای طبقات با پسروی کامل در هر طبقه به اندازه یک دهانه از هر طرف نیز توصیه شده که معمولا از جنبه تامین ضوابط منظمی در ارتفاع مشکل ساز می باشد. بر این اساس در این پژوهش ضمن پیشنهاد اجرای فرم مخروط ناقص، مدل های سازه ای قاب خمشی بتنی با درصد کاهش 1/5,3/5% 5% ارتفاع کل سازه ارزیابی شده (مدل پس رونده در ارتفاع) و برای بررسی تاثیر این فرم پیشنهادی، نتایج تحلیل خطی با فرم مخروط پیشرونده و قاب خمشی مرجع ( بدون پیشروی و پسروی) مقایسه شده است. بدین منظور تاثیر درصد پسروندگی بر پارامترهایی همچون نیروی برش پایه، تغییر مکان نبسی طبقات، رانش حداکثر، زمان تناوب، لنگر واژگونی و وزن فولاد مصرفی بررسی گردید. نتایج کلی تحقیق موید تاثیرقابل توجه پسروی به فرم مخروط ناقص بر نیاز لرزه ای قاب ها بوده به قسمی با 5% پسروی در ارتفاع کل، نیروی برش پایه نسبت به حالتنرمال 20 % افت داشته است. از طرفی حداکثر کاهش دریفت طبقه برای این مدل 15 % و وزن بتن مصرفی نیز 22 % کاهش داشته است. همچنین افزایش درصد پس روندگی تاثیر قابل توجهی بر زمان تناوب نداشته اما ضریب اطمینان واژگونی کاهش می یابد که این موضوعمهمترین نقیصه در اجرای پس روندگی است. از طرفی همزمان با افزایش مقدار پس روندگی، نیروی محوری ستون های گوشه کاهش یافته اما روند تغییر لنگر خمشی چندان قابل توجه نمی باشد.

کلیدواژه‌ها:

درصد پیش روندگی و پس روندگی - نیاز لرزه ای - وزن بتن مصرفی - ضریب اطمینان واژگونی

استناد به مقاله:

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:

سیاه پلو, نوید؛ علی خیرالدین و احمد فراهانی، ۱۳۹۱، مطالعه تحلیلی تاثیر کاهش یا افزایش عرض دهانه در ارتفاع برپارامترهای موثر بر پاسخ جانبی سازه های بلند بتنی، چهارمین کنفرانس ملی بتن ایران، تهران، انجمن بتن ایران


در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (سیاه پلو, نوید؛ علی خیرالدین و احمد فراهانی، ۱۳۹۱)
برای بار دوم به بعد: (سیاه پلو؛ خیرالدین و فراهانی، ۱۳۹۱)


مبلغ واقعی 7,920 تومان    20% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 6,336 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 713

دیدگاه های کاربران (0)

مشهد-خیابان شریعتی 66-پلاک24

لطفا درصورت بروز هر نوع مشکلی در خرید و یا دانلود از طریق فرم تماس با ما و یا با ایمیل civileng1366@yahoo.com و یا شماره تماس 09353753394 تماس حاصل فرمایید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما