پیوند ها
مرتضی خلیلی - دکتری مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه علم و صنعت ایران
حسن خاکسار - کارشناس ارشد مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه علم و صنعت ایران
علیرضا خراشاهی - دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران ج
با افزایش مالکیت خودرو و رشد سفرهای درونشهری، مدیریت ترافیک به یکی از ملزومات مدیریت شهری تبدیل شده است. امروزه مدیریت ترافیک نه تنها، نیاز ضروری کلانشهرها است بلکه در شهرهای با جمعیت کمتر، نیز نقش مهمی ایفا میکند. ساماندهی و بهسازی ترافیک معابر یکی از ابزارهای مدیریت ترافیکاست که میتواند با استفاده از پتانسیلها و ظرفیتهای موجود و افزایش بهره وری سیستمهای موجود، موجب کاهشتاخیر و تراکم ترافیک در شهرها شود. با توجه به ابعاد ومتغیرهای تصمیمگیری گزینه های ساماندهی استفاده از نرم افزارها ضروری است. در این مقاله ساماندهی ترافیک معابر شهری با استفاده از نرم افزار AIMSUN NG مورد بررسی قرار خواهد گرفت. این نرم افزار نسخه پیشرفته نرم افزار GETRAM است. برای نشان دادن کاربرد این نرمافزار در ساماندهی ترافیک شهری، معابر شهر لنگرود با استفاده از این نرم افزار ساماندهی شده است.در این راستا ابتدا اطلاعات مربوط به شبکه معابر شهر لنگرود برداشت شده است، سپس گزینه های مختلفی جهت ساماندهی ترافیک شبکه معابر پیشنهاد گردیده است و سناریوی برتر با استفاده از ارزیابی پروژه ها با روش Scenario Planning انتخاب گردید.
ساماندهی ترافیک - شبکه معابر - شبیه سازی - نرم افزار AIMSUN NG
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (خلیلی, مرتضی؛ حسن خاکسار و علیرضا خراشاهی، ۱۳۸۹)
برای بار دوم به بعد: (خلیلی؛ خاکسار و خراشاهی، ۱۳۸۹)
مبلغ واقعی 7,920 تومان 10% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 7,128 تومان