پیوند ها
محمدرضا شتاب بوشهری - دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر ته
نادر منتظرین - استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران
حمید نادران طحان - استادیار گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران
در حوضچههای تهنشینی و رسوبگذار معمولا نواحی چرخندهای بوجود میآیند که باعث ایجاد اتصال کوتاه بین ورودی و خروجی، افزایش نواحی مرده، بالا بردن میزان اختلاط و ممانعت از ایجاد بستری آرام برای رسوبگذاری میشوند. لذا همواره سعی بر آن است تا با تغییر پارامترهای مختلف، نواحی مرده کاهش، و بازده حوضچه افزایش یابد. یکی از راههای بررسی و مقایسه حوضچهها، رسم منحنیFTC برای آنهاست. در نوشتار به تشریح کلی روش ترسیم FTCپرداخته شده است. معادلات جریان به روش RNG k-ε و توسط نرمافزارOpenFOAM که نرم- افزاری رایگان و متنباز میباشد حل شدند. همچنین معادلات غلظت نیز بصورت کد در نرمافزار نوشته، و بعد از حل میدان جریان دائم، به صورت غیردائم حل شدند. با حل میدان جریان و غلظت، بازده حوضچه با آرایشهای مختلف، با ترکیب تغییر مکان ورودی سیال و تغییر مکان تیغه ورودی در طول حوضچه مورد بررسی قرار گرفت و نتایج مقایسه شدند. در مدل مورد مطالعه وجود تیغه در برخی از مکانهای تعیین شده برای حوضچه با ورودی از بالا مثمر ثمر بوده ولی در سایر موارد باعث کاهش بازده حوضچه میشود
حوضچه رسوبگذار اولیه - مکانورودی - محل طولی تیغه - نرمافزارOpenFOAM
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (شتاب بوشهری, محمدرضا؛ نادر منتظرین و حمید نادران طحان، ۱۳۹۱)
برای بار دوم به بعد: (شتاب بوشهری؛ منتظرین و نادران طحان، ۱۳۹۱)
مبلغ واقعی 7,920 تومان 10% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 7,128 تومان