مرجع فروش بیش از 6000 مقاله معتبر رشته عمران با تخفیف فوق العاده . توصیه میکنیم از محبوب ترین و پر فروشترین فایلها در پایین صفحه اصلی حتما دیدن فرمایید.

نظرسنجی سایت

به نظر شما توجه به کدام دسته از موارد زیر بیشتر میتواند به پر بار تر شدن سایت ما کمک کند؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 573
  • بازدید دیروز : 929
  • بازدید کل : 3252967

پیوند ها

حذف نیترات از آب آشامیدنی با نانوفیلتراسیون


حذف نیترات از آب آشامیدنی با نانوفیلتراسیون

سرفصل ارائه مقاله: محیط زیست
سال انتشار: ۱۳۸۵
نوع ارائه: شفاهی
کد COI مقاله: ICCE07_472
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۲۳۷.۴۳ کلیوبایت (این مقاله دارای فول تکست است و می توانید فایل آن را دریافت نمایید)

مشخصات نویسندگان مقاله حذف نیترات از آب آشامیدنی با نانوفیلتراسیون

علی ترابیان - دانشیار دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران
مهری شکوهی هرندی - کارشناسی ارشد عمران محیط زیست، دانشگاه تهران
غلامرضا نبی بیدهندی - استادیار دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران

چکیده مقاله:

در این مطالعه به بررسی تاثیر دما، فشار و ترکیب یونی آب در کاهش نیترات، سولفات و سختی از آب با استفاده از کارایی غشاء تجاری 90 NF ساخت فیلم تک) پرداخته شده است. بدین منظور از نمکهای نیترات سدیم، نیترات پتاسیم، سولفات ) پتاسیم برای شبیه سازی آب استفاده شده است.برای بررسی تاثیر نوع کاتیون همراه نیترات در میزان حذف آن، میزان حذف نیترات در دو نمک نیترات سدیم و پتاسیم، مقایسه گردید.نتایج نشان داد که حذف یونهای چند ظرفیتی همچون کلسیم، منیزیم و سولفات چندان به کیفیت یونی آب بستگی نداشته و به مقدار زیادی صورت می گیرد ولی در خصوص
حذف یونهای تک ظرفیتی همچون نیترات کیفیت ورودی تاثیر به سزایی در کارایی این سیستم دارد. با افزایش مقدار آنیونهای دو ظرفیتی مانند سولفات و افزایش نسبت کاتیونهای تک ظرفیتی به دو ظرفیتی، میزان حذف نیترات کاهش قابل ملاحظه ای می یابد.به عبارتی افزایش سختی و کاهش غلظت سولفات باعث افزایش میزان حذف نیترات می گردند. نوع کاتیون تک ظرفیتی همراه نیترات نیز در میزان حذف آن تاثیر داشته و میزان حذف نیترات در هنگامیکه از نمک نیترات سدیم استفاده کردیم بیش از مقدار حذف آن به صورت نمک نیترات پتاسیم است.با افزیش فشار میزان حذف سولفات،
نیترات و سختی افزایش می یابد و با افزایش دما میزان حذف کاهش می یابد. از طرف دیگر با افزایش دما و فشار می توان شار خروجی را افزایش داد و لذا می بایست شرایط بهینه بهره برداری با لحاظ کردن مزایا و معایب هر یک از پارامترهای موثر در فرآیند و کیفیت خروجی مورد نظر برای هر آب با انجام مطالعات پایلوتی تعیین گردد. به عبارتی پیش بینی نتایج حاصل از نانوفیلتراسیون بدون توجه به خصوصیات غشاء و کیفیت فیزیکی- شیمیایی آب امکان پذیر نمی باشد و انجام مطالعات پایلوتی ضروری است. نتایج این بررسی حاکی از میزان حذف بین % ۸۰- 57% برای نیترات، حدود 97% برای سولفات و بین %97-92 برای سختی می باشد.

کلیدواژه‌ها:

نانوفیلتراسیون - سولفات - نیترات - سختی

نحوه استناد به مقاله:

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
ترابیان, علی؛ مهری شکوهی هرندی و غلامرضا نبی بیدهندی، ۱۳۸۵، حذف نیترات از آب آشامیدنی با نانوفیلتراسیون، هفتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران، تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده عمران


مبلغ واقعی 7,920 تومان    10% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 7,128 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۹ تیر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 802

مشهد-خیابان شریعتی 66-پلاک24

لطفا درصورت بروز هر نوع مشکلی در خرید و یا دانلود از طریق فرم تماس با ما و یا با ایمیل civileng1366@yahoo.com و یا شماره تماس 09353753394 تماس حاصل فرمایید

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما